Een inrichtingsproject van uw locatie? Reken op de inzet van Decorette!

Totaalrenovatie is geen eenvoudige klus. U wil beslist dat de werken zo snel mogelijk achter de rug zijn. Reken daarom op Decorette. Of we nu een gyproc plafond plaatsen of een kantoor verbouwen. We werken altijd netjes én snel”.

Uw werkplek uw tweede thuis.

U besteedt er heel wat uren, samen met uw collega’s. Het is aan uw bureau dat de eerste creatieve ideeën ontspruiten of waar een groots project wordt opgestart. Ook uw klanten of prospecten komen er over de vloer. Ze maken er kennis met u, uw bedrijf én uw imago….

Reken op ons

Onze firma is gespecialiseerd in totaalrenovatie van kantoren. Wij nemen uw project met plezier aan als het op het verbouwen van uw kantoor aankomt. Uw klant krijgt immers maar 1 kans om een eerste indruk te krijgen van uw zaak! Daarom behandelen we uw werken met de uiterste zorg.

Bewezen referenties

Decorette kan een mooie lijst realisaties bij tevreden klanten voorleggen…

WAAROM MET ONS WERKEN ?

Kwaliteit materiaal

Het hele team van Decorette maakt gebruik van hoogwaardige materialen om u van kwaliteitswerk te voorzien.

ervaren team

Ons team bestaat uit ervaren professionals in hun vakgebied.

GARANTIE

Al onze prestaties hebben een garantie.

Enkele van onze diensten

Schilderwerken

Naast het klassieke verfwerk is Decorette ook gespecialiseerd in airless spuittechnieken, voor zowel plafond- als wandafwerking.

Tapijttegels

Tapijttegels zijn uiterst geluidsabsorberend, stofwerend en lichtreflecterend, wat ze bijzonder geschikt maakt voor kantoren en vergaderzalen.

Plafonds

Naast vloer en wand speelt ook het plafond een cruciale rol in de beleving van een ruimte. Gaat u voor een eenvoudige finish of eerder voor een trendy stijl?

Gyproc

Naast standaard scheidings- en voorzetwanden kan u bij ons terecht voor de plaatsing van gespecialiseerde oplossingen. Zo plaatsen we wanden met een specifiek brandwerend, geluidswerend, vochtwerend en schimmelwerend effect.

Scheidingswanden

Of het nu gaat over een woning, kantoor, winkelruimte of nieuw industrieterrein: Wij hebben de geschikte wand in huis om uw ruimte, met gevoel voor stijl en functie, de juiste touch te geven.

Vinyl vloeren

Onze missie is om u de beste producten aan te bieden bij de renovatie van uw kantoor of bedrijf. Of het nu gaat over vinyl vloerbekleding, tegels of kamerbreed tapijt:, echte kwaliteit valt onmiddellijk op.

Parket

Decorette is een betrouwbare leverancier van verschillende vastgoedgiganten en beheerders van gebouwen. Wij richten ons hierbij tot KMO’s, bedrijvenparken, kantoren, enzovoort. Heel wat tevreden klanten blikken terug op het succes van hun totaalrenovatie.

Glazen wanden

Hebt u scheidingswanden nodig? Glazen wanden zijn een esthetische oplossing.

Enkele klanten